TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum pot fi explicate reproșurile Occidentului față de RPC și a Federației Ruse privind coronavirusul

Reproșurile față de China și Rusia privind coronavirusul din partea țărilor occidentale răsună dintr-un singur motiv posibil. SUA și Europa acuză Moscova și Beijingul de "manipularea faptelor", deoarece ei nu pot explica modul în care aceste țări reușesc să controleze situația epidemiologică.

Această opinie a fost exprimată de expertul în politici militare, fostul șef al serviciilor speciale israeliene "Native", Iakov Kedmi, vorbind în emisia postului ITON.TV.

Potrivit lui, pentru a justifica reglementarea pandemiei în China și mortalitatea nesemnificativă și numărul scăzut de îmbolnăviri în Rusia, Occidentul declară că aceste țări nu consideră ca fiind victime unele persoane cu COVID-19.

În același timp, după cum subliniază Iakov Kedmi, aproape nimeni nu moare de coronavirus - în marea majoritate a cazurilor, cauza morții este o boală care se agravează din cauza infecției.

Potrivit lui, ca urmare, Occidentul începe să producă știri false despre coronavirusul din Rusia și RPC făcînd referire la "serviciile de informații necunoscute", munca și calitatea cărora nu sînt cunoscute nimănui. Scopul acestui lucru, după cum menționează fostul cercetaș israelian, este încercarea de a aduce situația rusească și chineză pînă în acel punct pe care Occidentul ar dori să-l vadă și să-l arate locuitorilor săi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load