COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum apreciază Kremlinul relațiile actuale dintre Rusia și SUA

Cum apreciază Kremlinul relațiile actuale dintre Rusia și SUA

Elemente ale interacțiunii carea abia se năștea dintre Rusia și SUA pe fundalul pandemiei există, dar în anumite cazuri acest lucru nu se întîmplă, nu trebuie să ne relaxăm, a declarat purtătorul de cuvînt al liderului rus Dmitri Peskov.

"Mulți pot avea așteptări că astfel de crize globale precum pandemia, pot deveni un sol fertil pe care pot răsări interacțiunii adevărate, ajutor reciproc. Și noi vedem elementele ale acesteia - schimbul de ajutor în timpul pandemiei: chinezii - nouă, noi - chinezilor, noi - italienilor, italienii - nouă, și americanii ne livrează și noi americanilor. Și se pare că vedem acești muguri, și se pare că, în anumite cazuri, trebuie să trecem la un alt mod de interacțiune mai favorabil, dar nu este așa, acest lucru nu se întîmplă", a spus Peskov într-un interviu pentru "Avtoradio".

După cum scrie ria.ru, el a reamintit conflictul din ce în ce mai mare dintre Washington și Beijing.


"Nu pare să fie un moment potrivit ca Washingtonul să acuze China, dar totuși se întîmplă. Se pare că toți ar trebui să ne unim în jurul unei singure organizații competente a OMS, iar președintele american semnează decretul de părăsire a OMS. Nu trebuie să ne relaxăm", a adăugat purtătorul de cuvînt al președintelui Rusiei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load