COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 551 348   INFECTAȚI 258 624(+43)   TRATAȚI 251 389     DECESE 6244(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2820
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7298

Cum a scăpat un american de stres în pandemie

14 iun. 21:00   În lume
1265 0

Un șofer de autobuz din Chicago, care a vrut să scape cumva de stresul zilnic, a găsit, vara trecută, o metodă inedită: el a sărit timp de un an în fiecare zi în lacul Michigan.

“Era în timpul pandemiei, în timpul protestelor, într-un an cu alegeri. Și cumva veneam aici și blocam tot zgomotul și eram doar eu cu mine în lac, avand parte de cîteva momente de zen”, a declarat Dan O’Conor.

Bărbatul a continuat să sară zilnic în lac și toamna, dar chiar și iarna, cînd totul a fost mult mai greu, din cauza gheții. Ba chiar, în timpul iernii, după un salt printre bucățile de gheață, Dan O’Conor a ajuns acasă plin de zgîrieturi pe corp, conform Fox News.

El a început să posteze pe Internet momente din timpul salturilor în lac și încurajările nu au întîrziat să apară.

“Oamenii au început să mă întrebe ce beneficii îmi aduce acest lucru și cum pot să mă sprijine – și când spun oameni, mă refer inclusiv la străini”, a spus el, precizând că după ce a postat clipuri pe Twitter și pe Instagram oamenii comentau că videourile le făceau ziua mai bună.


În acest weekend, mai exact săritura de sâmbătă, a fost una specială, pentru a fost făcută în cea de-a 365-a zi consecutivă

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽