COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cristiano Ronaldo ar fi cumpărat cel mai scump inel de logodnă din lumea sportului

Cristiano Ronaldo a doborît încă un record, de această dată pentru suma pe care ar fi plătit-o pentru un inel de logodnă pentru prietena lui, Georgina Rodriguez, transmite a1.ro.

Cristiano Ronaldo a doborît încă un record, de această dată pentru suma pe care ar fi plătit-o pentru un inel de logodnă pentru prietena lui, Georgina Rodriguez.

Starul Juventus ar fi cheltuit 664.000 de euro pentru inelul de logodnă, cea mai mare sumă cheltuită de un sportiv pentru o asemenea bijuterie, scrie The Sun.

Potrivit GamblingDeals, ce a realizat o listă cu cele mai scumpe inele de logodnă cumpărate de sportivi de-a lungul timpului, inelul dăruit de Ronaldo e cel mai scump cumpărat de un sportiv pînă acum.

Pe locul 2 se află inelul de logodnă cumpărat de Jordan Pickford, de 500.000 de lire sterline, pe care i l-a dăruit lui Megan Davison.


Pe locul 3 se află Ashley Cole, cu un inel de 275.000 de lire sterline, pentru fosta sa soție, Cheryl.

Georgina și Ronaldo au o fată în vîrstă de 2 ani, pe nume Alana, și cresc împreună și ceilalți trei copii ai fotbalistului, gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 3 ani, și Cristiano Jr., în vîrstă de 10 ani.

Georgina ar fi lăsat un comentariu sugestiv la imaginea cu inelul ce se zvonește că i l-ar cumpărat fotbalistul, cu emoji cu inimioare. Se crede că Ronaldo ar fi cerut-o în căsătorie în 2018, după ce și-au început relația la finalul anului 2016.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load