COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

"Creierul" din spatele designului Apple părăsește compania

"Creierul" din spatele designului Apple părăsește compania

Jony Ive, geniul din spatele designului Apple, unul dintre motivele pentru care mulți oameni cumpără produsele, va părărsi gigantul american.

Britanicul își va face propria companie de design. Alături de Steve Jobs, Ive a fost unul dintre cei mai influenți oameni din conducerea Apple.

Jony Ive, designerul care a creat multe dintre produsele legendare Apple, a anunţat că nu va mai continua să fie angajatul companiei.

Jony Ive face parte din echipa de design a Apple din 1996 şi este cel care a creat designul unor produse precum iPhone, iPad, iPod şi Mac. Ive a lucrat pe partea de design şi la unele din produsele software ale companiei, el fiind, de exemplu, cel care a prezentat noul design din iOS 7.


Printre primele produse pe care şi-a pus semnătura a fost iMac, lansat în 1998. Acesta a fost unul dintre produsele care au contribuit la revenirea în forţă a Apple, după întoarcerea lui Steve Jobs la conducerea companiei.

Dincolo de produse, Ive a fost implicat şi în alte proiecte Apple, precum noul campus Apple Park şi magazinele companiei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load