X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Coreea de Sud se alătură sancțiunilor SWIFT împotriva Rusiei

28 feb. 2022,, 20:00   Război în Ucraina
2168 0

Coreea de Sud va interzice exporturile de materiale strategice către Rusia și se va alătura efortului internațional de a bloca unele bănci rusești din sistemul global de plăți SWIFT, a anunțat luni Ministerul de Externe al țării, relatează Noi.md cu referire la www.g4media.ro.

Ministerul nu a dezvăluit care materiale strategice cheie vor fi supuse interdicțiilor de export, dar a spus că a notificat Statele Unite de decizia sa pe un canal diplomatic.

Decizia privind interzicerea și exporturile de materiale nestrategice, inclusiv semiconductori și electronice, va fi luată „cît mai curînd posibil”, a adăugat ministerul.

Ministerul a confirmat, de asemenea, că Coreea de Sud va face eforturi pentru o eliberare suplimentară a rezervelor strategice de petrol pentru a stabiliza piața internațională de energie, înainte de a revizui în continuare alte măsuri, cum ar fi revînzarea gazului natural lichefiat către Europa.

Coreea de Sud își va spori sprijinul umanitar pentru Ucraina prin cooperarea cu comunitatea internațională și prin trimiterea de echipamente militare neletale, a spus ministerul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий