Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 286

Condițiile de intrare în Ucraina sînt înăsprite

19 mar. 2021,, 12:00   Război în Ucraina
2705

Ucraina va introduce, drept condiție de intrare în țară, prezentarea unui rezultat negativ al testului PCR pentru coronavirus.

Despre acest lucru a anunțat ministrul Sănătății, Maxim Stepanov, în cadrul orei de întrebări adresate guvernului din Rada Supremă, vineri, 19 martie, scrie korrespondent.net.

"În ceea ce privește certificatul privind rezultatul negativ al testului PCR: Ministerul Sănătății a prezentat spre examinare Guvernului amendamentele la decizie pe care aceasta le prevede", a spus ministrul.

"Sînt sigur că la următoarea ședință această problemă va fi examinată, iar cetățenii altor țări, indiferent de rata de îmbolnăvire, vor trebui să prezinte un certificat privind testul PCR negativ efectuat în ultimele 48 de ore", a adăugat el.

Stepanov a anunțat, de asemenea, despre sfîrșitul primei etape de vaccinare și trecerea la a doua etapă începînd cu săptămîna viitoare. În prezent au fost vaccinate aproape 93 de mii de persoane.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав