COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Compania Boeing se confruntă cu o nouă problemă

Compania Boeing se confruntă cu o nouă problemă

Compania Boeing se confruntă cu o nouă problemă, după ce resturi de materiale au fost găsite în rezervoarele de combustibil ale unor noi avioane Boeing 737 Max, care urmau să fie livrate liniilor aeriene.

Șeful programului Boeing 737 le-a spus angajaților că descoperirea este "complet inacceptabilă", informează BBC.

Un purtător de cuvînt al companiei a spus că această problemă nu ar trebui să întîrzie întoarcerea aeronavelor 737 Max în aer.

Această nouă problemă a apărut în timp ce modelul 737 Max este consemnat la sol după cele două prăbușiri petrecute în decurs de doar cîteva luni, incidente în care au murit aproape 350 de oameni.


Compania Boeing a spus că a descoperit așa-numitele "resturi" în interiorul rezervoarelor din aripa stîngă a mai multe avioane care urmau să fie livrate.

Potrivit unui purtător de cuvînt al companiei, descoperirea a dus la o investigație și măsuri imediate asupra sistemului de producție.

sînt denumite resturi orice obiect, substanță sau lucru care nu face parte din structura avionului și ar putea cauza daune aeronavei.

Modelul Boeing 737 MAX a fost cel mai vîndut model al companiei pînă să fie consemnat la sol în martie 2019, în urma prăbușirilor. Compania speră ca avionul 737 MAX să se întoarcă în aer pînă la mijlocului acestui an.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load