Clipul lui Lazarev a devenit unul dintre cele mai populare la Eurovision - 2019

Clipul lui Lazarev a devenit unul dintre cele mai populare la Eurovision - 2019

Clipul pentru piesa Scream a lui Sergei Lazarev, reprezentantul Rusiei la Eurovision-2019, a ajuns în top-5 al celor mai vizionate videoclipuri de pe canalul YouTube al concursului.


Videoclipul realizat de Konstantin Cherepkov a fost vizionat de peste 3,3 milioane de ori. În filmul cu elemente de animație, un băiat joacă rolul de cavaler, apărînd o fată de rău, Lazarev însuși apare în calitate de observator și narator al povestirii, scrie ria.ru.


Clipul video pentru piesa Chameleon interpretat de Michela Pace din Malta a devenit cel mai vizionat videoclip. Acesta a întrunit 9,3 milioane de vizualizări. Pe locul doi se află clipul interpretului din Ţările de Jos, Duncan Lawrence, care interpretează compoziția Arcade (9,2 milioane), pe locul trei se află interpretul italian Mamud cu melodia Soldi (4,2 milioane). Fanii competiției au vizionat, de asemenea, frecvent videoclipul She Got Me al elveţianului Luke Hanni (4,1 milioane).


Anterior, Lazarev declara că piesa pentru concurs a fost scrisă de Filip Kirkorov în colaborare cu compozitorul grec Dimitris Kontopoulos. La ediţie din 2016 a Eurovision, Lazarev a ocupat locul trei cu cîntecul You're the Only One.


Eurovision Song Contest 2019 are loc în perioada 14 - 18 mai, la Tel Aviv.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load