COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cîți medici chinezi au contractat virusul ucigaş

Cîți medici chinezi au contractat virusul ucigaş

Aproape 2.000 de medici chinezi s-au infectat cu coronavirusul ucigaş COVID-19. Acest lucru a fost declarat de către șeful adjunct al Comitetului de Stat pentru Igienă și Sănătate din China, Zeng Yixin, relatează South China Morning Post.

"Conform datelor din 11 februarie, 1716 cazuri de îmbolnăvire au fost diagnosticate în rîndul lucrătorilor medicali", a spus el. Yixin a adăugat că șase dintre ei au murit. Potrivit acestuia, numărul cazurilor în rîndul personalului medical este doar în creștere, relatează Noi.md cu referire la lenta.ru.

Potrivit informaţiilor anterioare, medicii chinezi au dezvoltat o metodă eficientă de a trata pneumonia cauzată de coronavirus 2019-nCov. Pacienții au început să primească plasma de sînge de la donatorii recuperați de această boală.


Conform datelor recente, peste 64 de mii de persoane sînt infectate cu coronavirus COVID-19. 1383 de persoane au murit, alte 6766 au fost vindecate. Un focar de coronavirus a fost înregistrat pentru prima dată la Wuhan, China, la sfîrșitul lunii decembrie a anului trecut.
În afară de China, au fost depistate cazuri în mai mult de 20 de țări.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load