TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cîte fructe și legume vor putea transporta cetățenii ruși peste hotare?

Cîte fructe și legume vor putea transporta cetățenii ruși peste hotare?

În Rusia, începînd cu 19 august, vor intra în vigoare noi reguli pentru transportarea fructelor, legumelor și florilor în bagaje, peste granița de stat.


Astfel, cetățenii ruși vor putea să transporte cel mult cinci kilograme de fructe și legume, precum și nu mai mult de trei buchete, fiecare a cîte maximum 15 flori, frunze sau alte părți ale plantelor. Aceste reguli se referă atît la bagajele de dimensiuni mari, cît și la cele de mînă.


Despre acest lucru a anunțat RIA Novosti cu referire la "Rossiyskaya Gazeta", transmite Noi.md.


Astfel, pentru cantități mai mari, la frontieră va trebui să prezentat certificatul fitosanitar. În lipsa acestuia, mărfurile vor fi întoarse sau nimicite, din contul proprietarului.


Noile reguli se referă la produsele cu un risc fitosanitar sporit. Lista respectivă include curmale, smochine, ananas, avocado, guava, mango, mangustan, precum și caise, vișine, cireșe, piersici, prune și citrice. În afară de aceasta, restricția mai include boboasele și nucile, precum și următoarele legume: roșii, diverse soiuri de varză, morcov, ridiche neagră, ridiche, castraveți, ceapa de toate soiurile, tuberculi.


Modificările se vor referi la pasagerii tuturor tipurilor de transport, inclusiv naval, aerian, feroviar și rutier, precum și la membrii echipajelor navelor, avioanelor, vagoanelor-restaurant. De asemenea, noile restricții se vor referi și la coletele poștale.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load