TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Circus Roncalli a devenit primul circ din lume ce folosește holograme 3D în locul animalelor (VIDEO)

Circus Roncalli a devenit primul circ din lume ce folosește holograme 3D în locul animalelor (VIDEO)

Schimbarea a fost lăudata în întreaga lume și a atras deja un public numeros, scrie Daily Mail.

Circul Roncalli a început sa renunțe la animalele din spectacol încă din anii 90 și acum a luat decizia de a le abandona în totalitate, în favoarea hologramelor. Cu ajutorul imaginilor virtuale ale animalelor, Roncalli a devenit unul dintre cele mai mari spectacole de lumini din întreaga lume.

“Majoritatea numerelor din spectacol erau realizate deja de artiști și clovni,” a declarat directorul circului, Markus Strobl, pentru publicația germana RP Online. “Circus Roncalli se axează pe numerele poetice si acrobatice.”


Circus Roncalli folosește holograme 3D pentru a umple întreaga arena de 32 de m. Efectele speciale au fost create pentru a putea fi admirate de tot publicul.

Fondatorul companiei, Bernhard Paul, a investit peste 500.000 de euro în spectacolul de lumini, ce a atras 600.000 de vizitatori doar anul trecut. Un bilet costa intre 29 si 70 de euro.

“Acesta e viitorul circului - un spectacol de care se poate bucură toata lumea, pentru care nu sînt folosite animale inteligente, reprezentate drept obiecte de divertisment,” a declarat președintele organizației Animal Defenders International, Jan Creamer, pentru The Dodo.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load