Cine va fi purtătoarea de cuvînt a Casei Albe

30 noi. 2020,, 10:05   Război în Ucraina
3856 0

Preşedintele ales Joe Biden a numit duminică o echipă exclusiv feminină responsabilă cu comunicarea viitoarei administrații de la Casa Albă. Sînt colaboratoare apropiate de-ale sale, care fac parte din cercul de consilieri sau din echipa de campanie, informează Reuters, preluată de Agerpres.

Astfel, fosta purtătoare de cuvînt a Departamentului de Stat în administraţia Obama și fost director de comunicare la Casa Albă, Jen Psaki, va fi purtătoarea de cuvînt a Casei Albei, avînd-o ca adjunctă pe Karine Jean Pierre, care i-a fost consilier de campanie lui Joe Biden, scrie digi24.ro.

Purtătoarea de cuvînt a echipei sale de campanie, Kate Bedingfield, va prelua funcţia de director de comunicare, iar Pili Tobar, fost director pentru media hispanice al liderului minorităţii din Senat, Chuck Schumer, va ocupa postul de director de comunicare adjunct.

Consilierul principal de campanie al tandemului Biden-Harris, Symone Sanders, va fi purtătoarea de cuvînt a vicepreşedintei alese Kamala Harris, iar Ashley Etienne, consilier de campanie, va fi directorul de comunicare al vicepreşedintei SUA.

De asemenea, fosta purtătoare de cuvînt a lui Joe Biden din perioada în care acesta a fost vicepreşedinte al SUA, Elizabeth Alexander, va deveni directorul de comunicare al viitoarei prime-doamne, Jill Biden.

„sînt mîndru să anunţ astăzi prima echipă de comunicare de la Casa Albă formată în totalitate din femei. Aceşti comunicatori calificaţi şi experimentaţi aduc perspective diverse în activitatea lor şi un angajament comun de a reconstrui mai bine această ţară”, a spus Joe Biden, subliniind că va fi prima dată în istoria SUA cînd posturile de comunicare de top vor fi ocupate în întregime de femei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?