Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Cine va ajuta elita mondială să creeze o nouă subspecie de oameni?

10 oct. 2020,, 11:38   Externe
19999 5

Trăim astăzi în condiții de pre-război hibrid rece, urmărind cum elita mondială se ocupă cu crearea unei noi subspecii de homo sapiens - "omul de serviciu" pentru înrobirea tehnologică ulterioară a oamenilor.

Această elită mondială, în special Statele Unite, promovează prin intermediul susținătorilor săi (în Moldova acestea sînt partidele pro occidentale) în întreaga lume absolutizarea libertății identității pentru distrugerea suveranității altor state, încearcă să spargă sistemul principiilor morale de bază și să planteze alternative de norme morale general umane, pentru a avea în loc de o societate organizată civilizată, protejată de stat, un ansamblu de indivizi izolați sau turme ușor de condus.

Această opinie a fost exprimată de celebrul fizician sovietic și rus, președintele Institutului Kurceatov, Mihail Kovalciuk, vorbind în cadrul "mesei rotunde" sub denumirea "Apărare psihologică. Lupta pentru istorie-lupta pentru viitor", care a avut loc mai devreme la Ministerul Apărării al Federației Ruse în cadrul Forumului militar-tehnologic internațional.

El a menționat că economia, și, prin urmare, politica, întotdeauna, de la bun început, de la începuturile dezvoltării civilizației, a fost determinată de tehnologie.

Potrivit lui, de fapt, este vorba despre următoarele. Astăzi, situația colonizării și înrobirii a fost înlocuită de înrobirea tehnologică. Anterior, acest lucru era făcut cu ajutorul forței militare, iar astăzi - tehnologic.


"Un exemplu simplu este Internetul. Ce este Internetul? Acesta este un Gulag digital, în forma sa pură. Doar că dacă mai înainte oamenii erau prinși, plasați după sîrmă ghimpată și păziți, atunci aici toți acești oameni au venit singuri. Ei singuri au venit în acest Gulag digital și trăiesc foarte confortabil acolo.

Dacă omului îi spui că totul este scris în Wikipedia, pe internet și nu trebuie să înveți, atunci construim o societate din oameni capetele cărora pot fi tăiate foarte simplu – deconectînd internetul. Și gata, nu mai sînt întrebări", a subliniat președintele Institutului Kurceatov.

El a menționat că al doilea lucru este cognitiv.

"Care înseamnă orice revoluție colorată? Aceasta este utilizarea tehnologiei cognitive pentru a gestiona conștiința masei. Ce trebuie mai întîi? De prostit. De simplificat sistemul de educație, astfel încît să răspundeți la teste, adică să vă prostească la maxim, apoi să vă dea iPhone-uri și să atîrne un satelitul. Acest lucru poate fi contracarat într -un mod foarte simplu - întrerupătorul. Hop – și gata, și atunci nimic nu funcționează", a spus Mihail Kovalciuk.

"Cel mai important: trebuie de distrus sistemul principiilor morale de bază și de implementat norme alternative de moralitate umană. Și acest lucru se întîmplă peste tot. Ați rupt distrus de bază și deja persoana aste scoasă.

Și apoi faceți absolutizarea libertății individului.

Este foarte simplu, o vedem peste tot. "Copiii sînt mai importanți decît părinții", adică sînt distruse autoritățile.

Absolutizarea libertății individului este un ciocan cu care se distruge suveranitatea statului. Iar statul este singurul instrument, instituția care poate asigura drepturile acestor personalități și libertatea.

Și acum, ca urmare a distrugerii statului suveran, are loc înlocuirea societății civilizate organizate, a oamenilor protejați de stat, cu indivizi sau turme ușor de condus.

În paralel, există o reducere a fertilității prin introducerea în conștiința de masă a reprezentărilor care neagă continuarea naturală a vieții – genul LGBT, familia fără copii și așa mai departe.

De fapt, baza tehnologică de creare a oamenilor de serviciu și asigurarea activității lor de viață sînt tehnologiile convergente.

...Lucrurile demult s-au schimbat și aceasta este o privire întîrziată înapoi. Iar noi trebuie să fim în față și să stabilim ordinea de zi, dacă vrem să rămînem o țară mare, așa cum am fost întotdeauna", a conchis cunoscutul fizician sovietic și rus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?