COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cînd studenții străini vor putea pleca la studii în Rusia

Studenții străini vor putea intra pe teritoriul Federației Ruse pentru a-și continua studiile în universități doar după ridicarea restricțiilor de intrare în țară, a declarat pentru TASS Serviciul de presă al Ministerului Educației și Științei din Rusia.

"Admiterea studenților străini la studii în Federația Rusă depinde de eliminarea restricțiilor de intrare în țară. În prezent, în conformitate cu ordinul guvernului Federației Ruse din 20 septembrie 2020 Nr. 2406-r, au fost ridicate restricțiile de intrare din Republica Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan (de la 21 septembrie 2020) și Republica Coreea (de la 27 septembrie 2020)", a declarat serviciul de presă.

Ministerul a adăugat că a reluat anterior comunicarea aeriană cu Marea Britanie, Turcia, Tanzania, Elveția, Abhazia, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Republica Maldive și Osetia de Sud.

Anterior, șeful Ministerului Educației Federației Ruse, Valerii Falkov, a declarat că studenții străini, care sînt în primul an la instituțiile de învățămînt superior, vor putea intra pe teritoriul Federației Ruse în septembrie. Pentru aceasta a fost elaborat un algoritm special de acțiune a autorităților federale de stat, subiecților și universităților.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load