Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 122
Transnistria stiri: 1454

CIA a desecretizat toate documentele despre OZN

13 ian. 2021,, 16:50   Externe
7098 0

Un grup de entuziaști ai The Black Vault, care se ocupă cu publicarea documentelor desecretizate, a pus în acces liber ceea ce, în opinia sa, este arhiva care conține toate informațiile deținute de CIA despre OZN-uri sau FAA (fenomene atmosferice anormale).

După cum scrie lenta.ru, potrivit fondatorului site-ului organizației, John Greenewald Jr.,"The Black Vault a achiziționat de la CIA un CD, care, potrivit reprezentanților departamentului, este cea mai completă arhivă a documentelor despre OZN care include fișierele nepublicate anterior. În același timp, Greenwald menționează că nu poate fi verificat faptul dacă arhiva este într-adevăr completă și dacă guvernul american ar putea păstra secretul unor înregistrări.

Cu toate acestea, multe documente desecretizate au fost editate, iar calitatea generală a fotocopiilor și a documentelor scanate este destul de scăzută. În arhivă nu există dovezi ale contactului cu extratereștrii, dar sînt prezentate rapoarte privind incidentele legate de observarea fenomenelor atmosferice anormale, dintre care multe rămîn inexplicabile. Chiar și termenii utilizați în documente, cum ar fi "aparate zburătoare anormale" (Anomalous Aerial Vehicles), nu sînt sinonime cu corăbii extraterestre, ci sînt pur și simplu obiecte pe care martorii oculari nu le-au putut identifica.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?