COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

China a raportat o scădere masivă a noilor cazuri de coronavirus

China a raportat o scădere masivă a noilor cazuri de coronavirus

China a raportat o scădere masivă a noilor cazuri de coronavirus comparativ cu luna februarie, după măsurile drastice privind circulația persoanelor.

În metropola Wuhan, pentru a șasea zi consecutiv, nicio persoană nu s-a mai îmbolnăvit. Oficialii chinezi își îndreaptă acum atenția către refacerea unei economii în impas, potrivit Reuters, citează observator.tv.

Redeschiderea mall-ului Wuhan International Plaza, acolo unde sînt reprezentanțe de lux precum Cartier și Louis Vuitton, reprezintă un moment simbolic după epidemia de coronavirus ce a răpit aproximativ 3.200 de vieți. Angajații magazinelor i-au așteptat pe clienți cu mănuși și măști la gură, însă activitatea economică a fost totuși reluată.

Potrivit Reuters, duminică au fost înregistrate 31 de noi cazuri de coronavirus în China, dintre care doar unul cu transmitere locală, în scădere de la 45, cifra din ziua anterioară. În Wuhan, nicio persoană nu s-a mai infectat de aproape o săptămînă, conform monitorizării autorităților chineze.


Guvernul chinez împinge practic companiile să-și reia activitatea, oferind stimuli fiscali și monetari după o perioadă în care totul a fost închis, iar populația captivă în locuințe. 5.000 de antreprenori au primit împrumuturi extinse în valoare de 28 de miliarde de euro, din cele 300 de miliarde destinate relansării economiei.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load