COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

China a depistat urme de coronavirus într-un lot de aripioare de pui congelate provenite din Brazilia

China a depistat urme de coronavirus într-un lot de aripioare de pui congelate provenite din Brazilia

Autoritățile chineze au descoperit urme de coronavirus într-un lot de aripioare de pui congelate livrate din Brazilia, conform presei locale din orașul Shenzen, relatează Agerpres.

Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Shenzhen a anunțat că virusul a fost descoperit pe suprafața produselor, iar testele pentru detectarea sa au fost pozitive. Toate persoanele care ar fi putut intra în contact cu produsul au fost testate pentru coronavirus, însă rezultatele au fost negative. Loturile de produs deja vîndute vor fi urmărite și confiscate, au anunțat autoritățile.

Nu este primul astfel de caz. Miercuri, în oraşul Wuhu au fost găsite urme de coronavirus în pachete de creveţi importate dintr-o altă țară latino-americană, Ecuador, în timp ce în oraşul-port Shandong urme de coronavirus s-au descoperit pe ambalaje de pești congelați.


În iulie, China a anunțat suspendarea importurilor de creveţi albi congelaţi de la trei firme ecuadoriene după incidente similare., iar televiziunea de stat din China a informat marţi că un restaurant din Wuhu depozitase ambalajele contaminate într-un congelator după ce le achiziţionase şi că toate localurile din oraş care comandaseră astfel de produse au fost sigilate.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load