TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chicu a transmis condoleanțe în legătură cu incendiul din Odesa

Prim-ministrul Ion Chicu a transmis un mesaj de condoleanțe omologului său ucrainean, Oleksiy Honcharuk, în legătură cu incendiul produs în orașul Odesa soldat cu decesul a zece persoane, printre care și un pompier, transmite Noi.md cu referire la IPN.

„Îmi exprim întreaga compasiune pentru pierderea vieții a zece oameni, în rezultatul incendiului din 4 decembrie, în Odesa. Transmit cele mai sincere condoleanțe familiilor și celor apropiați. În aceste momente grele, sînt cu gîndul la toți cei afectați de cumplita tragedie. Durerea morții cuiva drag nu poate fi alinată cu nimic”, se menționează în mesajul premeirului.

8 decembrie a fost declarată zi de doliu în Ucraina, după ce un incendiu puternic a izbucnit, pe 4 decembrie, la etajul trei al unei clădiri cu şase etaje din orașul Odesa. Flăcările au mistuit circa o mie de metri pătraţi. Presa din țara vecină scrie că în timpul incendiului, persoanele aflate în clădire săreau pe geam pentru a-și salva viața. Printre cei zece decedați se numără și un pompier. Totodată, mai multe persoane au fost transportate la spital. Oamenii legii investighează, în calitate de versiuni, incendierea și supraîncărcarea sistemului electric.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load