COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6730

Charlotte Johnson Wahl, mama premierului Boris Johnson, a decedat la vîrsta de 79 de ani

14 sep. 20:30   În lume
1206 0

Charlotte Johnson Wahl, mama premierului britanic Boris Johnson, a decedat la vîrsta de 79 de ani, a relatat cotidianul The Telegraph, transmite marţi Reuters.

Johnson Wahl, care era pictor profesionist, a murit luni la un spital din Londra, a scris publicaţia, care citează o declaraţie din partea familiei.

În 2019, la congresul anual al Partidului Conservator, Boris Johnson a descris-o pe mama sa drept o ''autoritate superioară'' în cadrul familiei.

''Voi cita autoritatea supremă din familia mea - mama mea - şi apropo, pentru elevii curioşi în legătură cu divizările din familia mea pe subiectul UE, vreau să ştiţi că am păstrat asul în mînecă - mama mea a votat pentru 'ieşire' (a Regatului Unit din UE, n.red.)'', a spus Johnson cu acel prilej.

Potrivit publicaţiei britanice citate, Charlotte Johnson Wahl fusese diagnosticată cu boala Parkinson cînd avea vîrsta de 40 de ani.

''Încerc să pictez în fiecare zi dacă pot, deşi merg mult la spital. Încă reuşesc să pictez, cu toate că mîna mea va face brusc o mişcare care este absolut neintenţionată şi acest lucru aproape mă face să plîng'', declara ea într-un interviu acordat în 2008 pentru The Telegraph.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽