Ceban și Năstase au alergat între emisiuni cu aceleași acuzații și declarații

1 noi. 2019,, 09:20   Război în Ucraina
2307 2

Candidații la funcția de primar Andrei Năstase și Ion Ceban au participat ieri la două emisiuni de dezbateri electorale, cu un interval de 10 minute. Din studioul TV8 candidații au mers direct în studioul PRO TV.

Năstase și Ceban s-au acuzat reciproc de incompetență și minciună. Socialistul declară că Năstase nu ar avea o echipă specializată pentru a conduce municipiul Chișinău, iar candidatul blocului ACUM îl acuză pe Ceban de fărădelegile din capitală, cum ar fi construcțiile ilegale.

„Cine concret din echipa Dvs sînt specialiști în urbanism, arhitectură, dezoltare durabilă?”, l-a întrebat Ceban pe Năstase.

„De ce e atît de rău în oraș, de ce miroase de la stația de epurare în timp ce Dvs patru ani de zile ați fost în consiliul municipal?”, a fost întrebarea lui Năstase către Ceban.

Cei doi candidați au vorbit și despre viitorii viceprimari. Năstase a declarat că o funcție de viceprimar ar putea să i-o propună lui Vasile Grădinaru, iar Ceban a reiterat că este gata să ofere două fotolii de viceprimari blocului ACUM.


Amintim că duminică, 3 noiembrie, Andrei Năstase și Ion Ceban se vor duela în cel de-al doilea tur al alegerile locale pentru funcția de primar de Chișinău. Un an în urmă, aceeași doi candidați au ieșit în turul doi al alegerile locale anticipate. Cursa a fost cîștigată de Năstase, însă alegerile au fost invalidate, din cauză că cei doi candidați ar fi făcut agitație electorală în ziua alegerilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?