COVID-19 în MOLDOVA

Ce vor discuta Lukașenko și Putin în cadrul întrevederii de la Moscova

Ce vor discuta Lukașenko și Putin în cadrul întrevederii de la Moscova

S-a aflat tema discuțiilor între liderul belarus Alexandr Lukașenko și președinte Rusiei, Vladimir Putin, la întrevederea de la Moscova. Ea a fost numită pentru TASS de purtătorul de cuvînt al președintelui rus Dmitri Peskov.

Potrivit lui, printre altele, liderii vor discuta despre restructurarea datoriei de stat a Belarusului față de Rusia, transmite lenta.ru.

"Acum, în condițiile în care Belarus trece prin astfel de zile dificile, această comunicare capătă o mai mare relevanță și importanță", a spus Peskov.


Peskov a declarat că "la nivel de experți și diverse departamente, nu se oprește minca privind problemele actuale". Astfel, se discută problema datoriilor Belarusului, problemele foii de parcurs privind integrarea, problema prețurilor la resursele energetice, care sînt livrate în Belarus. Inclusiv se studiază problema integrării viitoare și "un întreg complex de relații comercial-economice".

Anterior, Lukașenko a prezis prăbușirea Rusiei în cazul prăbușirii Belarusului. Potrivit lui, protestele sînt coordonate prin intermediul rețelelor sociale.

"Toate acestea sunt globalizate și internaționalizate. Dacă credeți că bogata Rusie se va descurca, greșiți", a declarat el.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load