Criza energetică stiri: 790
Preşedintele stiri: 3236
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Ce putem schimba? Opinie

14 mar. 19:30   Război în Ucraina
2148

Pe fundalul războiului din Ucraina, tot mai mulți cetățeni din Moldova și din întreaga lume înțeleg că putem schimba doar viața apropiatului nostru.

O astfel de opinie a exprimat psihologul Dmitrii Iachim în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia-Pahomova" de la postul de televiziune NTV-Moldova, relatează Noi.md.

"Avem puțină influență asupra a ceva, de fapt, și acest gînd despre dragostea pentru aproapele, că putem schimba viața aproapelui nostru, este foarte important. Ei bine, adică nu doar aproapele, aceasta este persoana care, relativ vorbind, se află chiar acum la cîțiva pași de noi. Aceasta este tot ce se află în mîinile noastre. Nu putem influența niciun eveniment politic. Putem spăla vasele, putem spune un cuvînt bun cuiva și-l putem întreba cum îi merg lucrurile. Asta putem face. Acestea sunt limitele posibilului pe care îl definim acum pentru noi înșine", a spus el.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав