X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 122
Transnistria stiri: 1453

Ce a spus Robert Fico în primul său discurs televizat după tentativa de asasinat

6 iun. 11:15   Externe
2853 1

Premierul slovac Robert Fico a înregistrat prima sa declarație televizată de la tentativa de asasinat, afirmînd că excelenta echipă medicală de la Spitalul Roosevelt din Banska Bistrica a prevenit ce a fost mai rău.

Spitalul Sfîntul Mihail din Bratislava oferă acum îngrijiri medicale la fel de excelente în regim ambulatoriu, a spus el.

„Dacă totul decurge conform planului, aș putea reveni treptat la muncă la trecerea dintre iunie și iulie”, a declarat Robert Fico.

El a precizat că a sosit momentul să facă primul pas, pentru ei fiind vorba de iertare.

„Nu am nicio ură față de necunoscutul care a tras în mine. La urma urmei, este evident că el a fost doar un mesager al răului și al urii politice. Este de așteptat ca presa antiguvernamentală, organizațiile politice neguvernamentale finanțate din străinătate și opoziția să înceapă să minimalizeze semnificația tentativei de asasinat asupra mea. Că a fost doar un atac al unui nebun, că nu au existat legături între el și opoziție, că daunele aduse sănătății mele nu au fost grave", a subliniat Robert Fico.


El a precizat că și-a apărat întotdeauna viața privată, așa că și acum se va limita doar la a declara că atacul "mi-a provocat daune grave sănătății".

„Vreau să adresez o interpelare presei antiguvernamentale, în special celor coproprietari ai structurii financiare a lui J. Soros, să nu meargă pe această cale și să respecte nu numai gravitatea motivelor tentativei de asasinat, ci și consecințele acestei tentative. Nu am niciun motiv să cred că acesta a fost un atac comis de un nebun singuratic", a declarat premierul slovac.

19
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?