COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce a pățit un bărbat, chiar înainte de îmbarcarea în avion

Ce a pățit un bărbat, chiar înainte de îmbarcarea în avion

Un bărbat a fost arestat astăzi pe aeroportul parizian Orly, după ce asupra sa a fost găsit un briceag. Obiectul a fost descoperit de către forțele de securitate, în urma unui denunț sl iubitei sale cu care abia se certase.

Bărbatul, în vîrstă de 34 de ani, care nu se afla în vizorul poliţiei, se pregătea să se îmbarce pe un avion cu destinaţia Barcelona, cînd prietena sa a sesizat poliţia, dîndu-se drept sora lui, spunînd că acesta ar „intenţiona să comită un atac”.

El a fost arestat în momentul îmbarcării, fără a opune rezistență, după ce a fost supus controalelor de securitate. Cuțitul pliabil a fost în bagajul său de mînă, dar acesta le-a spus poliţiştilor că uitase că briceagul rămăsese în geantă.


Și prietena sa a fost reţinută, pentru denunţ mincinos. „Se pare că ea ar fi vrut să se răzbune, după o dispută cu iubitul său”, a afirmat o sursă apropiată dosarului, citată de Agerpres.

Bărbatul va fi judecat luni de un tribunal din Creteil (o suburbie pariziană), pentru deţinere şi transportul cuţitului, iar femeia pentru denunţ mincinos şi obstrucţionarea circulaţiei unei aeronave, deoarece avionul a trebuit să fie evacuat de forţele de securitate, iar zborul a fost întîrziat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load