AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 467 699  Au ieșit 382 518​  Au rămas 85 181     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 910
Criza energetică stiri: 735

Cazul lui Alec Baldwin: Furnizorul de muniţie ar fi amestecat gloanţele

13 ian. 23:00   Război în Ucraina
1559 0

Armurierul producției "Rust", Hannah Gutierrez Reed, îl dă în judecată pe cel care a furnizat muniția pentru film, acuzîndu-l că ar fi amestecat gloanțe reale cu cele oarbe, iar acest lucru ar fi dus la moartea Halynei Hutchins, împușcată mortal pe platourile de filmare de actorul Alec Baldwin.

În plîngerea depusă miercuri, Gutierrez Reed acuză compania PDQ Arm and Prop și pe fondatorul său, Seth Kenney, de încălcare a practicilor comerciale, etichete false și înșelătoare ale produselor și declarații false, după ce, susține Gutierrez Reed, Kenney i-a vîndut pentru producția "Rust" muniție amestecată, transmite Noi.md cu referire la Digi24.ro.

Reed a explicat în plîngerea depusă propria versiune a celor întîmplate pe 21 octombrie 2021, cînd actorul Alec Baldwin a apăsat pe trăgaciul pistolului şi a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

"Pîrîtul a distribuit producţiei "Rust" cutii cu muniţie și a susținut că acestea conţin gloanţe oarbe. De fapt, conţineau un amestec şi de muniţie reală. Hannah Gutierrez Reed şi întreaga echipă a filmului s-au bazat pe declaraţia falsă a pîrîtului că au primit doar muniţie de recuzită. Astfel, pîrîtul a creat condiţii periculoase pe platoul de filmare, fără ştirea lui Hannah Gutierrez Reed, ceea ce a provocat un previzibil risc de rănire a mai multor oameni”, se arată în plîngerea armurierului.

Plîngerea include acuzații conform cărora Kenney a încercat să „direcționeze” ancheta penală cu privire la moartea lui Hutchins într-un mod prin care ar fi sugerat că de vină este chiar Gutierrez Reed.


Gutierrez Reed a inclus, de asemenea, în cererea sa, acuzații care insinuează acțiuni greșite care au avut loc pe platourile de filmare ale mai multor persoane, inclusiv Alex Baldwin, maestrul de recuzită Sarah Zachry și asistentul regizorului, Dave Halls.

Contactați de CNN, nici compania Zachry, PDQ Arm and Prop. și nici furnizorul de muniție nu au făcut niciun comentariu pentru moment.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza „au fost răniţi prin împuşcare atunci cînd Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările” pentru lungmetrajul Rust, a precizat biroul şerifului din comitatul Santa Fe după incidentul din octombrie, în timpul filmărilor.

Halyna Hutchins, în vîrstă de 42 de ani, a fost evacuată cu un elicopter la un spital din apropiere, unde decesul ei a fost declarat de medici.

Regizorul filmului Rust, Joel Souza, în vîrstă de 48 de ani, a fost internat la terapie intensivă.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав