AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 47
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Casa Albă deocamdată nu poate anunța despre vreo viitoare întîlnire între Biden și Putin

14 ian. 09:12   Război în Ucraina
1674

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a declarat joi că nu poate spune nimic deocamdată despre posibilitatea unei întîlniri între președintele rus Vladimir Putin și liderul American Joe Biden.

În cadrul unui briefing, ea a fost întrebată dacă este planificată organizarea în viitor a unei întîlniri a celor doi șefi de stat. "Nu pot prognoza nimic în acest sens", a răspuns ea.

Psaki a reamintit că a treia și ultima etapă a consultărilor ruso-americane pe probleme legate de garanțiile de securitate s-a încheiat joi. "Oamenii se vor întoarce în capitalele lor. Ei vor discuta, vor evalua și vor vedea cum decurg lucrurile. În ceea ce privește pașii următori, trebuie să ne gîndim la asta, vom afla mai multe în zilele următoare", a concluzionat ea.

Ministrul adjunct de Externe al Rusiei, Serghei Reabkov, a declarat la Geneva pe 10 ianuarie că deocamdată nu este elaborat un nou contact între Putin și Biden.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав