TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Casa Albă a publicat o fotografie inedită cu Donald și Melania Trump

Casa Albă a postat pe Instagram o fotografie cu Donald Trump şi prima-doamnă a SUA, pentru a marca 15 ani de căsătorie a cuplului prezidenţial.

Recent, Casa Albă a sărbătorit 15 ani de căsătorie a cuplului prezidenţial prin publicarea unei fotografii romantice, în care cei doi dansează.

Poza o prezintă pe Melania într-o rochie lungă, elegantă, cu un zîmbet larg pe chip, în timp ce dansează cu preşedintele îmbrăcat într-un smoking, pe muzică aparent interpretată de o formaţie care apare în fundal. Mai multe publicaţii din ţară au felicitat cuplul prezidenţial pentru aniversarea a 15 ani de căsnicie, tot prin intermediul postărilor pe social media. Însă, criticii liderului de la Washington nu au ratat ocazia să-i înţepe pe cei doi.

Melania şi Donald Trump s-au cunoscut la o petrecere, în anul 1998, s-au logodit în 2004 şi s-au căsătorit în ianuarie 2005, la o biserică din Palm Beach, Florida. Petrecerea de nuntă a avut loc la complexul de lux al lui Trump, Mar-a-Lago. Melania a purtat o rochie Christian Dior de 100.000 de dolari, cu 1.500 de cristale aplicate şi a apărut ulterior îmbrăcată în aceeaşi rochie pe coperta revistei Vogue.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load