COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cărui film i-a făcut publicitate Zelenski, la cererea teroristului

Cărui film i-a făcut publicitate Zelenski, la cererea teroristului

Teroristul Maxim Krivoș ("Максим Плохой"), care a luat ostatic pe 21 iulie un autobuz în Luțk și pînă seara tîrziu a ținut ostatici 13 pasageri, printre alte cerințe a fost și cea în care președintele Ucrainei ar trebui să publice un video cu un îndemn de a viziona filmul ”Pămîntenii” (”Земляне”).

Vladimir Zelenski a îndeplinit această cerință, înregistrînd un mesaj video cu cuvintele "Filmul "Pămîntenii" din 2005, priviți-l cu toții".

După ce teroristul s-a predat, iar ostaticii au fost eliberați, videoclipul a fost șters de pe conturile oficiale ale Președintelui. Cu toate acestea, acest lucru nu a diminuat interesul pentru conținutul filmului, astfel încît portalul 112.ua a decis să spună despre el mai multe detalii.


"Pămînteni" –
... este un documentar filmat în 2005, care ridică problema exploatării animalelor de către oameni pentru domesticire, divertisment, cercetări științifice sau pentru a produce îmbrăcăminte și alimente.

Regizorul peliculei este Sean Monson, apărătorul american al animalelor, iar textul de pe ecran a fost citit de deținătorul premiului Oscar, actorul american Joaquin Phoenix, cunoscut după rolul său în filmul Joker din 2019, în Gladiatorul din 2000 etc.

Producătorul este actrița și modelul de origine vietnameză Maggie Kew (serialul "Stalker" 2014-2015,"Die Hard 4.0" 2007, "Fantasy Island" 2020), iar muzicianul american Moby a fost autorul coloanei sonore.

Toți acești oameni celebri sînt activiști vegani.

Filmarea peliculei a durat 6 ani. Toate din cauza dificultății de a obține material, deoarece în film sînt folosite secvențe video de pe camerele ascunse, pe care participanții la proiect le-au filmat în ferme de animale, de păsări, în magazine zoo, în laboratoare, ferme și alte întreprinderi legate de animale.

Filmul este tradus în peste 40 de limbi ale lumii și a primit o serie de premii.

El nu este recomandat a fi vizionat de persoanele sub 18 ani, de femeile însărcinate și de persoanele cu stare psihică instabilă!

Potrivit declarației apărătorilor animalelor ucraineni, acțiunile teroristului au fost în contradicție cu ideea filmului.

Ministrul de Interne, Arsen Avakov, în cadrul unui briefing, a numit filmul "bun", dar a menționat că oamenii îl pot viziona și fără această "teroare".

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load