COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cadoul generos făcut de șeful unei companii de asigurări angajaților săi

David Stevens, CEO-ul companiei galeze de asigurări Admiral Group, a decis să se pensioneze la 58 de ani, după aproape 30 de ani de activitate, iar în semn de mulțumire a oferit 10 milioane de lire sterline personalului alături de care a lucrat, relatează BBC.

Suma va fi împărțită celor 7.500 de angajați din sudul Țării Galilor, precum și celor 3.000 din filiale din străinătate. Cei care lucrează cu normă întreagă vor primi 1.000 de lire sterline, iar personalul care lucrează part-time primește 500 de lire sterline, scrie libertatea.ro.

David Stevens, care a cofondat compania de asigurări auto din Cardiff, împreună cu soția sa, în 1991, a spus că este ”mîndru și norocos că a lucrat cu un grup atît de special de oameni”. ”Este cel mai potrivit mod de a mulțumi întregului staff în acest fel”, a spus omul de afaceri.

”Munca și devotamentul lor au permis companiei să crească de la un start-up la peste 11.000 de angajați în întreaga lume. Și toate acestea, rămînînd în același timp un loc minunat de lucru. Vă mulțumesc din partea mea și a soției mele tuturor celor de la Admiral”, a declarat David Stevens.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load