COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6860

Ca urmare a unui grav accident rutier în Antalya, au decedat trei turiști ruși

3 aug. 10:15   În lume
1193 0

În zona stațiunii Manavgat din Provincia Antalya a avut loc un accident cu implicarea unui autobuz care transporta turiști ruși. Potrivit Ministerului Sănătății al Federației Ruse, trei cetățeni ruși au decedat, cinci se află în stare gravă, alți doi sînt în terapie intensivă.

În același timp, compania Intourist a anunțat că au decedat patru cetățeni ruși, iar în spitale se află 16 persoane. Potrivit datelor acesteia, toți turiștii sînt din regiunea Samara, turiști din alte regiuni nu erau.

Autobuzul transporta la aeroport din localitatea Konakli un grup de 22 de turiști ruși, inclusiv nouă copii. Conform datelor preliminare, șoferul autobuzului a pierdut controlul: vehiculul a ieșit pe contrasens și s-a răsturnat.

Angajații biroului de primire al Intourist din Antalya se află la locul accidentului. Victimelor a fost acordată toată asistența necesară, despre incident a fost informat Consulatul General al Federației Ruse.

Intourist a deschis o linie telefonică pentru rudele victimelor. Compania și-a declarat disponibilitatea de a le oferi cu promptitudine posibilitatea de a sosi în Turcia.


Agenția Federală de Turism din Rusia a anunțat că ține sub control constant situația cu victimele, interacționează cu toți participanții la proces.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽