COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Buturuga unui copac de 110 de ani, transformată într-o bibliotecă (FOTO)

14 ian. 2019,, 02:01   În lume
2554 0

În pofida faptului că trăim în lumea digitală și avem acces la cunoaștere la atingerea unui buton, Boredpanda este sigură că în cărți există încă ceva magic și important.

Posibilitatea de a inspira mirosul paginilor de hîrtie și de a citi lent și profund, spre deosebire de tentația de a parcurge cu scroll-ul, ajută la dezvoltarea gîndirii critice și a empatiei - două lucruri, care devin tot mai rare în societatea noastră.

Organizația non-profit Little Free Library încurajează pasiunea pentru lectură prin crearea de librării mici gratuite. Ele apar peste tot, există deja 75.000 în 88 de țări ale lumii!

Cel mai deosebită dintre toate a fost făcută de o familie Coeur d'Alene, Idaho. Sherali Armitage Howard, bibliotecară, artistă și fost legătoare, a decis că buturuga mare a unui arbore de bumbac de 110 de ani ar fi locul perfect pentru „Biblioteca micului copac”. Buturuga a fost scobită, încoronat cu un acoperiș, dotat cu un interior confortabil și iluminat exterior și a devenit una dintre cele mai frumoase biblioteci pe care le-ați văzut vreodată!

"Acest proiect nu a fost terminat încă... Dar nu pot să nu-l împărtășesc tuturor. A trebuit să scoatem plopul, care avea peste 110 de ani, dar am decis să îl transform într-o mică bibliotecă gratuită".

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X