COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Bulgaria va acoperi tratamentul turiștilor cu coronavirus

Bulgaria va acoperi tratamentul turiștilor cu coronavirus

Turiștii care se îmbolnăvesc de coronavirus în timpul vacanței în Bulgaria vor beneficia de alimentație și tratament gratuit. Deja au fost stabilite hotelurile care vor primi astfel de oaspeți, relatează ATOR.

Așa cum a declarat în cadrul unei conferințe de presă, susținută în stațiunea Nisipurile de Aur, vicepremierul și ministrul Turismului, Mariana Nikolova, din cauza respectării stricte a tuturor protocoalelor sanitare în stațiunile bulgare nu a fost înregistrat niciun caz de infectare a turiștilor cu coronavirus, transmite ria.ru.

„Hotelurile noastre respectă toate cerințele sanitare pentru a preveni îmbolnăvirile în stațiuni. Acest lucru confirmă concluzia că Bulgaria este o destinație de vacanță sigură”, a adăugat ea.


De asemenea, Ministerul Turismului al Bulgariei s-a oferit să acopere costurile de cazare și alimentația în carantină a turiștilor care se îmbolnăvesc de COVID-19 în timpul vacanței în țară. Nikolova a spus că Ministerul Turismului susține negocieri cu Ministerul Finanțelor pe această temă.

În stațiunile Sunny Beach și Nisipurile de Aur, de comun acord cu hotelierii, deja au fost identificate hotelurile care vor accepta turiștii în carantină.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load