TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Jamie Oliver, nervos că Brexit a prăbușit lanțul său de restaurante

Jamie Oliver, nervos că Brexit a prăbușit lanțul său de restaurante

Jamie Oliver a dat vina pe Brexit pentru prăbușirea lanțului său de restaurante și spune că grijile i-au stricat a 40-a aniversare.

Cunoscutul chef și om de televiziune Jamie Oliver spune că oamenii au încetat să mai mănînce în restaurante din cauza nesiguranței create de Brexit. „Aniversarea mea de 40 de ani a fost distrusă din cauză că mă tot gîndeam «chiar, ce se întîmplă aici»”, a spus Oliver la BBC Radio 4. Programul „Jamie Oliver: A Life Through Food/ Jamie Oliver: O viață prin mîncare” l-a avut ca invitat pe Jamie Oliver, care a recunoscut că s-a considerat „destul de mare și de deștept” ca să facă față schimbărilor aduse de anunțarea Brexitului, după referendumul din 2016.


„Lumea s-a schimbat, strada s-a schimbat, a început să fie mai mult bazată pe Uber - ni s-a schimbat și concurența, iar noi păream mai puțin diferiți decît înainte”, a spus Oliver.

Cele mai multe dintre restaurantele deținute de Oliver s-au închis în urmă cu trei luni. „sînt sigur că am învățat o lecție importantă care îmi va permite să fac lucruri incredibile în următorii 20 de ani într-un mod foarte foarte diferit, doar că nu știu care este acel mod deocamdată”, a comentat bucătarul.

În jur de 1.000 de persoane și-au pierdut locul de muncă atunci cînd toate cele 25 de restaurante Italian, Barbecoa și Fifteen, deținute de Jamie Oliver, au fost închise.

Jamie Oliver a investit 13 milioane de lire sterline pentru a opri prăbușirea rețelei de restaurante, dar compania a pierdut într-un singur an 29 de milioane de lire sterline.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load