AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 464 358  Au ieșit 376 787​  Au rămas 86 251     Mai multe detalii
Eurovision stiri: 396
Transnistria stiri: 886
Criza energetică stiri: 711

Brandul Louis Vuitton, ironizat după ce a scos la vînzare zmeie de 10.000 de dolari

28 dec. 2020,, 21:00   Război în Ucraina
5403 0

Casa de modă Louis Vuitton a devenit ținta ironiilor pe rețelele de socializare după ce a scos la vînzare zmeie cu monogramă și mese de biliard, la prețuri exorbitante, transmite apropotv.ro.

Cum în 2020 nu ne mai surprinde nimic, brandul de lux Vuitton consideră că există piață de cumpărare pentru cîteva produse “ușor extravagante” lansate în colecția de primăvară-vară 2020 pentru bărbați. Și, ca să nu mai lungim vorba, pentru iubitorii de “zmeie de firmă”, LV propune un produs cu monogramă care costă nici mai mult, nici mai puțin decât 10.400 de dolari. În preț este inclusă și husa personalizată, iar produsul este descris ca fiind “un cadou remarcabil pentru cei pasionați să-și petreacă timpul în aer liber”.

Zmeul ar trebui să care pasageri “first class”

Produsul a fost lansat anul trecut, dar abia de curînd a devenit viral, după ce, cîțiva influenceri l-au descoperit în magazinele online ale companiei. Cel mai probabil nu este cea mai bună idee pentru un cadou de ultim moment. Unii se întreabă cum de Louis Vuitton a creat un asemenea produs și cu ce scop, iar alții au glumit spunînd că “zmeul ar trebui să aibă pasageri first class”.

Dacă nu vrei un zmeu, mai au și gantere, mese de biliard…


Dar dacă zmeiele nu se numără printre favoritele tale, brandul de lux are la vînzare și alte produse. De exemplu, poți sări coarda folosind una marca LV pentru care vei plăti 705 dolari sau poți folosi gantere care au prețul de 2.869 de dolari. Mai au la vanzare și o masă de biliard, care costă 110.000 de dolari.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce este familia?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав