COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7675

Biroul lui Zelensky a reacționat la cuvintele lui Putin despre aderarea Ucrainei la NATO

10 iun. 17:40   În lume
1747 0

Biroul președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky a reacționat la cuvintele liderului rus Vladimir Putin despre consecințele aderării republicii la NATO, relatează UNIAN.

"Toate tezele exprimate sînt absolut previzibile și evidente. Această retorică nu diferă absolut de cea pe am auzit-o în repetate rînduri", a declarat Mikhail Podolyak, consilier al șefului Biroului.

În opinia sa, declarația lui Putin este o "pompare propagandistică a consumatorului intern", iar în societatea ucraineană și în Occident "argumentul despre timpul de zbor al rachetelor nu poate fi perceput deloc".

Podolyak a adăugat că Rusia se învecinează deja cu țările NATO și ele nu reprezintă o amenințare pentru aceasta. "Deci, din nou, avem de-a face cu mituri stereotipice care au devenit îngrijorări obsesive pentru unele țări", a concluzionat el.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽