TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Bill Gates a donat milioane de dolari pentru lupta cu noul virus

Bill Gates a donat milioane de dolari pentru lupta cu noul virus

Fondatorul companiei americane Microsoft, Bill Gates, a alocat 5 milioane de dolari din fondul său de caritate pentru a sprijini China în lupta împotriva noului tip de coronavirus.

Fundația Bill și Melinda Gates cooperează activ în această problemă cu partenerii chinezi - organizații private și publice care participă la lichidarea pneumoniei. Fondurile alocate vor fi folosite atît în identificarea persoanelor infectate, plasarea acestora în zona de carantină și tratament, cît și pentru dezvoltarea accelerată a unui vaccin împotriva virusului, transmite Noi.md cu referire la tocorrespondent.net.


"Sîntem profund îngrijorați de răspândirea acestei boli și exprimăm respectul nostru sincer față de cei care se află pe primele rînduri în lupta împotriva pneumoniei", a declarat Li Ino, directorul filialei chineze a fundației.

Reamintim, la 31 decembrie 2019, autoritățile chineze au anunțat despre apariția unui focar de pneumonie necunoscută în orașul Wuhan. În ianuarie s-a anunțat faptul că cauza bolii este un nou tip de coronavirus.

Cazuri de infecție cu acest virus sînt înregistrate deja în Japonia, Coreea de Sud, Australia, Malaezia, Singapore, SUA, Franța și Canada.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load