AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 891
Criza energetică stiri: 721
Preşedintele stiri: 3200

Biden nu poate conduce pe nimeni nicăieri. Opinie

22 mar. 2021,, 14:43   Război în Ucraina
1672 1

Președintele american Joe Biden nu poate conduce pe nimeni nicăieri, pentru că acest om sărac, care suferă de demență senilă, nici ține minte nici măcar adresa sa.

Această opinie a fost exprimată de către activistul civic israelian, diplomatul, expertul politico-militar, fostul șef al Serviciu special israelian "Nativ", Yakov Kedmi, vorbind în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia-Pahomova" și comentând declarațiile recente ale președintelui american cu privire la revenire Statele Unite ale Americii la o cooperare strînsă cu Uniunea Europeană, transmite Noi.md.

"Joe Biden a spus" este un lucru care nu există în realitate. Biden a citit. Să spună fără a citi el deja nu poate. Pentru că, fără a citi, el nu poate pronunța ceva care să aibă o legătură logică a cuvintelor. Sunete el rostește. Uneori în spatele acestor sunete există cuvinte. Nu există nicio legătură între cuvinte. Dacă el a spus că Statele Unite se întorc, atunci trebuie să înțelegem că acest lucru a fost spus de o persoană care suferă de demență senilă într-o formă progresivă, care abia poate merge. Poate conduce America? El nu știe unde se află, el nu știe încotro să meargă, el nu poate merge, la el legătura cu realitatea este fragmentară și parțială", a spus Yakov Kedmi.

"Pe cine acest om nefericit, care a fost instalat, adus în această funcție doar pentru a-l înlătura pe Trump, poate conduce în SUA și cine va urma acest om senil. Cine își va conduce țara după el? Unde se întoarce America? El poate să se întoarcă, în general, dacă va părăsi casa, va găsi drumul spre casă? El nu se poate întoarce acasă. El nu știe în ce oraș se află în acest moment. El nu știe numele persoanei care vorbește cu el. Nu-și amintește numele persoanei cu care a vorbit cu două minute în urmă. El nu știe unde lucrează această persoană sau ce face lîngă el. Asta demonstrează el în fiecare zi. Anturajul său se teme că el să nu dea Domnul să spună două fraze singur. Și de aceea îi spun: Taci, vei părea mai deștept! Scoate niște sunete, zîmbește, încearcă să mergi normal. Noi vedem în fiecare zi o nouă rușine. Acesta este un om nefericit",- a declarat diplomatul israelian, expertul militar și politic, fostul șef al Serviciului Special israelian "Nativ".

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав