COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 477

Biden, luat în derîdere de internauți din cauza numărului de mașini, aduse la Roma

1 noi. 2021,, 23:00   În lume
1579 0

Utilizatorii Twitter l-au criticat dur pe Președintele american, Joe Biden, după ce acesta a sosit la summitul G20 de la Roma, însoțit de 85 de mașini.

Majoritatea comentatorilor au remarcat că subiectul cheie al întîlnirii - problema schimbărilor climatice - nu l-a deranjat deloc pe liderul american, transmite Noi.md.

„Ce altceva ar putea merge prost la summit-ul privind schimbările climatice atunci cînd Președintele SUA a adus o suită de 85 de mașini?”, a întrebat unul dintre cititori.

„Toți cei care îl susțin pe Biden, nu vedeți această ipocrizie? A adus o caravană de mașini la summit-ul privind încălzirea globală!”, a notat Jayy.

„Doamne, am pierdut socoteala. Cîte sînt?”, se întreabă un alt utilizator.


Nu au lipsit nici glumele pe seama lui. Deci, comentatorul cu nick-ul Hang yang l-a sfătuit pe șeful Casei Albe să vină data viitoare pe un tanc, deoarece este mai ecologic.

„Pe de altă parte, șoferul fiecăreia dintre aceste mașini nu folosește pentru băut un pai de plastic, ci unul de hîrtie”, a ironizat un alt utilizator.

„De ce toată lumea este surprinsă? Doar plebeii ar trebui să se preocupe de reducerea emisiilor de dioxid de carbon”, a scris al treilea.

„Joe Biden a venit la summitul climatic cu 85 de mașini pentru a vă îndemna să renunțați la mașină și să vă urcați pe bicicletă”, a conchis Jakub.

Summitul G20 a avut loc la Roma în perioada 30-31 octombrie.

1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X