COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6860

Biden a numit "adevărata problemă a lui Putin"

28 iul. 15:45   În lume
11438 1

Economia Rusiei se bazează doar pe petrol și arme nucleare, ceea ce creează anumite dificultăți conducerii țării, a declarat președintele american Joe Biden.

"M-am întîlnit cu Putin, care se confruntă cu o problemă reală – el are o economie pazată pe arme nucleare și sonde de petrol și nimic altceva, nimic. Ea este a opta cel mai mare economie din lume — știe că se află într-o situație cu adevărat dificilă, iar acest lucru, după părerea mea, îl face și mai periculos", a explicat Biden. Un fragment din discursul său a fost publicat de CBS News.

Comentariile președintelui au fost făcute în timpul discursului său către comunitatea serviciilor de informații din SUA. Biden a subliniat, de asemenea, că Serviciile americane de informații sînt mai bune decît cele rusești. "El [Putin] știe că voi sînteți mai buni decît echipa sa, iar acest lucru îl îngrijorează foarte mult", a adăugat șeful statului.

Prima întîlnire dintre Putin și Biden în calitate de președinte al SUA a avut loc la Geneva pe 16 iulie, ea a durat aproximativ patru ore. După discuții, președinții au făcut declarații. Putin a anunțat despre ajungerea la acordul de a întoarce ambasadori Rusiei și SUA la Washington și Moscova. El a subliniat, de asemenea, că există o mulțime de "blocaje" în relațiile dintre cele două țări, dar părțile sunt hotărîte să găsească soluții.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽