AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 467 699  Au ieșit 382 518​  Au rămas 85 181     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 910
Criza energetică stiri: 734

Biden a fost îndepărtat de reporteri după una dintre întrebările sale

25 mar. 2021,, 17:10   Război în Ucraina
1876 2

Președintele american Joe Biden a fost protejat de jurnaliști după una dintre întrebările sale exprimată în timpul unei întîlniri cu presa organizată la Casa Albă. Au atras atenția la incident, care a fost filmat și a reușit să se răspîndească pe rețelele de socializare, o serie de site-uri de dreapta.

Miercuri, 24 martie, Biden a avut o întîlnire la Casa Albă cu vicepreședintele SUA, Kamala Harris, ministrul Sănătății și Serviciilor sociale, Javier Becerra, și o serie de alți oficiali pentru a discuta despre politica de migrație și problemele cu care se confruntă țara din cauza afluxului de migranți la granița de sud. La un moment dat, vorbind despre necesitatea de a "se apuca de lucru", liderul american a ezitat și s-a adresat șefului aparatului Casei Albe, Ron Klein.

"A... Ron, cui ar trebui să mă adresez?, a întrebat Biden. După această întrebare, Klein a decis să-l protejeze pe președinte de jurnaliști, anunțînd că este timpul ca aceștia să părăsească întîlnirea.

Mai tîrziu a devenit cunoscut faptul că Biden a împuternicit-o pe vicepreședintele Harris să se ocupe cu rezolvarea crizei migrației, scrie lenta.ru

Se remarcă faptul că acest incident a avut loc înainte de prima conferință de presă în format complet pe care Biden urmează să o dea în calitate de președinte joi, 25 martie. După cum a calculat Newsweek, Joe Biden a devenit primul lider american din ultimii 100 de ani care a amînat prima sa întîlnire deplină cu presa cu nouă săptămîni de la inaugurare, a informat TASS.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав