COVID-19 în MOLDOVA

Belarus a început să patruleze frontierele cu avioanele de luptă

Belarus a început să patruleze frontierele cu avioanele de luptă

Ministerul Apărării al Republicii Belarus a declarat marți că avioanele de luptă patrulează frontierele de stat în cadrul exercițiilor militare și tragerii din complexele de rachete și artilerie antiaeriană Tunguska.

„La optsprezece august, în conformitate cu planul de pregătire a Forțelor Armate, vor fi efectuate zboruri planificate cu navele An-26 50-SAB, Yak-130 116-SHAB, SU-30CM 61-IAB în cadrul măsurilor de apărare a frontierei de stat în spațiul aerian. În timpul exercițiilor tactice de zbor piloții de 116-SHAB și 50-SAB vor stabili acțiunile comune în perechi de avioane”, se arată în comunicatul instituției.

Potrivit ria.ru, se menționează, de asemenea, că batalioanele de artilerie antiaeriană ale celei de-a 19 și a 120-a brigăzi mecanizate separate se pregătesc pentru un exercițiu tactic cu tragere din complexele de rachete și artilerie antiaeriană Tunguska și lansarea sistemelor portabile de rachete și artilerie antiaeriană Igla.


După cum au explicat reprezentanții Ministerului, unitățile se deplasează cu transportul feroviar, se descarcă și se concentrează pe cel de-al 174-lea poligon al Forțelor Aeriene și al Forțelor de Apărare Aeriană.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load