COVID-19 în MOLDOVA

Beirut: Povestea miresei care și-a văzut moartea cu ochii în ziua nunții

Beirut: Povestea miresei care și-a văzut moartea cu ochii în ziua nunții

Filmarea cu mireasa spulberată de suflul exploziei de la Beirut în timp ce făcea poze de nuntă a fost una dintre cele mai puternice mărturii ale dezastrului din capitala libaneză.

Tînăra de 29 de ani, a povestit pentru presa internațională ce a simțit în acele momente. Ea și soțul ei s-au întors acolo unde au fost prinși de explozie, în fața hotelului unde urmau să petreacă noaptea nunții, hotel care e acum o ruină, scrie digi24.ro.

Israa Seblani, mireasa: "M-am pregătit pentru marea zi timp de două săptămîni. Eram fericită ca orice altă fată, mă căsătoream. Mă gîndeam că părinții o să se bucure că o să mă vadă în rochie albă, că o să arăt ca o prințesă și toate cele, eram foarte fericită ca orice altă fată.


Despre ce s-a întîmplat în timpul exploziei, nu am cuvinte să explic. Mă simțeam tristă. Vă spun sincer, zîmbetul pe care îl vedeți acum nu exista cu o zi înainte. Eram șocată, mă întrebam ce s-a întîmplat, că o să mor.

Soțul meu mi-a zis că trebuie să continuăm, că nu putem să ne oprim, că trebuie să continuăm."

Ahmad Subeih, mirele: "Am început să ne plimbăm și era totul foarte trist. Nu pot să descriu distrugerile și sunetul exploziei. Suntem încă în stare de șoc. Nu am auzit în viața mea ceva similar cu sunetul acestei explozii".

Israa Seblani: "Tot timpul am încercat să fiu, nu neapărat o persoană faimoasă. Dar după cele întîmplate, nu trebuie să mai fac nimic. Acum mă cunoaște toată planeta".

Reporter: Și cum te face asta să te simți?

Israa Seblani: "Vreau să fiu sinceră și să spun că sunt fericită. M-a ajutat".

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load