COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955   INFECTAȚI 259 202(+184)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6253(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2825
Puterea stiri: 6296
Coronavirus stiri: 7247

Bărbatul care a vrut să ia cu asalt cabina piloților a fost legat de alți pasageri

7 iun. 23:30   În lume
1614 0

Pasagerii au ajutat la reținerea și legarea unui bărbat violent care dorea să oprească avionul și a încercat să ia cu asalt cabina pilotului. Videoclipul și detaliile incidentului au fost publicate de Daily Mail.

Vineri, 4 iunie, un avion Delta se îndrepta de la Los Angeles spre Nashville. În timpul zborului, un pasager, al cărui nume a rămas necunoscut, a decis să intre în cabina piloților, strigînd "Opriți avionul". Membrii echipajului au reușit să reacționeze rapid la comportamentul violent al bărbatului și, ajutați de oamenii aflați pe scaunele mai apropiate, au reușit să-l neutralizeze.

În imagini se văd pasagerii care-l țin pe bătăuș pe podeaua avionului, fixîndu-i mîinile și picioarele, apoi el a fost tîrît în spatele avionului. În ciuda soluționării situației, zborul a fost redirecționat către aeroportul din Albuquerque.

În urma incidentului nu a avut de suferit nimeni. După ce avionul a aterizat, pasagerul violent a fost reținut de poliție.


Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽