COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Barack Obama și-a făcut public numărul de telefon

Fostul președitne al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, și-a făcut public numărul de telefon pe platforma Twitter chiar în preajma alegerilor prezidențiale, transmite gandul.ro.

Barack Obama și-a făcut public numărul de telefon înainte de sacrutinul prezidențial din SUA care are loc pe 3 noiembrie. Acesta este susținătorul democratului Joe Biden, contracadidatul lui Donald Trump care vrea să obțină un nou mandat te președinte.

„Foarte bine, să încercăm ceva nou. Dacă vă aflați în Statele Unite, trimiteți-mi un mesaj la 773-365-9687. Vreau să știu cum te descurci, ce crezi și cum intenționezi să votezi anul acesta””, a scris Barack Obama pe Twitter.

Michelle Obama, atac la Donald Trump: „Votați-l pe Joe Biden pentru a pune capăt haosului din ultimii patru ani”

Fosta primă doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a lansat un atac dur la adresa actualului lider de la Casa Albă, Donald Trump, și a făcut apel la americani să îl voteze pe candidatul democrat Joe Biden în cadrul alegerilor prezidențiale din noiembrie, pentru a pune capăt haosului creat în timpul celor patru ani în care Trump a deținut funcția de președinte.


Într-un discurs susținut în prima seară a Convenției Democrate, Michelle Obama a declarat că republicanul Trump „a avut suficient timp pentru a demonstra că poate să facă ceva”, dar că acesta nu a reușit să demonstreze acest lucru într-o perioadă în care SUA se confruntă cu pandemia de COVID-19, cu o criză economică și cu tensiuni rasiale, informează Reuters.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load