COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Bali se redeschide pentru turişti

Bali se redeschide pentru turişti

Bali, cea mai populară destinaţie de vacanţă a Indoneziei, va primi din nou turişti începînd cu această lună, chiar dacă pe insulă numărul cazurilor de infecţii cu noul coronavirus a crescut de patru ori în ultimele săptămîni, scrie Bloomberg.

În timp ce turiştii locali pot vizita plajele, templele şi locurile populare de surfing începând de joi, vizitatorii străini vor avea voie să facă acest lucru doar după 11 septembrie, a declarat guvernul din Bali într-un comunicat de presă, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

Redeschiderea turismului pe insula indoneziană este unul dintre principalii paşi de redresare a economiei după blocajul cauzat de pandemia de Covid-19.


Bali, una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din lume, a reuşit că limiteze numărul de infecţii de COVID în prima fază a focarului, dar a înregistrat o creştere a cazurilor în luna iunie, odată cu întoarcerea mai multor lucrători migranţi şi o creştere a numărului de teste.

Economia insulei depinde aproape în totalitate de turism şi a fost devastată după ce staţiunile şi hotelurile au fost închise aproape patru luni.

Numărul persoanelor infectate în Bali a ajuns, duminică, la 1.849, în timp ce la începutul lunii iunie erau doar 465. Dintre aceştia, 20 au murit după ce au contractat virusul, arată cifrele oficiale.

Indonezia este ţara cu cel mai mare număr de infecţii şi decese din Asia de Sud-Est, având peste 1.000 de noi cazuri în fiecare zi.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load