COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6584
Coronavirus stiri: 7421

Azerbaidjanul a anunțat că armata armeană a deschis focului asupra pozițiilor azere

28 iul. 12:15   În lume
1303 2

Forțele armate armene efectuează un atac masiv de tancuri și mortiere asupra pozițiilor azere din Kelbajar. Despre acest lucru a anunțat canalul Telegram "Кавказское бюро".

De asemenea, Armenia continuă să aducă la graniță trupe și tehnică blindată grea. Potrivit Ministerului Apărării din Azerbaidjan, armata a făcut deja încercări de a neutraliza punctele de tragere ale unităților armene.

Ministerul a respins, de asemenea, declarațiile privind distrugerea obiectelor civile pe teritoriul Armeniei de către Forțele Armate a Azerbaidjanului. Toate acestea se întîmplă pe fondul negocierilor privind încetarea focului la granița cu Rusia.

Anterior, Ministerul Apărării al Armeniei a anunțat încălcarea armistițiului și reluarea luptelor locale la granița cu Azerbaidjan. Potrivit Ministerului, de la ora 4 dimineața, în partea de nord-est a teritoriilor de frontieră, Azerbaidjanul a deschis focul asupra pozițiilor armene. S-a anunțat că trei militari armeni au fost uciși și doi au fost răniți.

Azerbaidjanul, la rîndul său, a pus întreaga responsabilitate de provocarea pe forțele armate armene. Potrivit datelor Baku, unitățile armene au început noaptea deschiderea focului asupra graniței, drept urmare fiind răniți doi soldați azeri.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽