COVID-19 în MOLDOVA

Avocatul Efremov are un atu care va contribui la achitarea clientului lui

Avocatul Efremov are un atu care va contribui la achitarea clientului lui

Elman Pașaev, avocatul lui Mihail Efremov, a declarat într-un interviu acordat Gazeta.ru că are un atu care va contribui la achitarea clientului lui.

„Îl voi dezvălui <...> dar nu imediat. Mai întîi vom asculta. Mulți oameni cred că îl voi așeza pe altcineva la volan, că voi spune că Efremov nu a fost la volan. Există o mulțime de fantezii în acest sens, însă nici una nu corespunde realității”, a declarat avocatul, relatează ria.ru.

În același timp, Pașaev a amintit că în jurul locului accidentului sînt multe camere video și că este imposibil să falsifice date.


Amintim că la 8 iunie, în centrul Moscovei, Mihail Efremov, care conducea un Jeep Grand Cherokee, a ieșit pe contrasens și a intrat frontal într-o furgonetă LADA. Ultima era condusă de Serghei Zaharov, curier al unui magazin online, care a decedat la spital din cauza traumatismelor severe primite.
Potrivit expertizei, în momentul accidentului, actorul se afla în stare de ebrietate alcoolică, deşi în sînge i-au for găsite şi urme de substanţe narcotice. Instanța l-a plasat în arest la domiciliu, el riscă pînă la 12 ani de închisoare.

La cîteva zile de la tragedie, Efremov a înregistrat un videoclip cu scuze pentru familia decedatului. Cu toate acestea, mai tîrziu, Pașaiev a spus că clientul său pledează nevinovat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load