COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Autorul masacrului din Rusia a rămas fără picior

22 sep. 09:45   În lume
1623 8

Studentul Timur Bekmansurov, care a omorît opt persoane la Universitatea de stat din Perm, a fost operat și i-a fost amputat un picior.

Potrivit presei ruse, Meduza.io, este vorba despre piciorul stîng, fapt confirmat de către reprezentanții cadrelor medicale, informează Noi.md cu referire la Realitatea.md.

Sursele mai spun că Bekmansurov este în stare foarte gravă, în secția de reanimare, fiind conectat la aparatele de respirație artificială.

Motivul amputării piciorului țin de rănile primite în dreptul șoldului. De asemenea, el a are un plămîn rănit, ficatul și alte organe interne rănite.

Amintim, că în urma focurilor de armă deschise de Timur Bekmansurov în Universitatea de stat din Perm, au fost uciși opt oameni, iar alți 28 au fost răniți și se află în spital.


Bekmansurov a fost rănit în timpul reținerii sale, de către un polițist, Constantin Kalinin, care ar putea fi premiat pentru acțiunile sale.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽