X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Autoritățile din Crimeea au anunțat despre o cisternă cu combustibil incendiată pe podul din Crimeea

8 oct. 2022,, 09:15   Război în Ucraina
1927 0

Potrivit datelor preliminare, o cisternă cu combustibil este în flăcări pe una dintre secțiunile podului din Crimeea, stingerea este în curs, arcurile podului nu sînt deteriorate, a anunțat pe canalul său de Telegram Oleg Kryuchkov, consilier al guvernatorului Crimeei.

Potrivit acestuia, un o cisternă cu pe una dintre secțiunile podului a luat foc. Kryuchkov a subliniat că arcurile pentru transportul maritim nu au fost deteriorate.

Consilierul guvernatorului Crimeei a menționat că se lucrează la stingerea incendiului. „Este prea devreme să vorbim despre cauze și consecințe”, a adăugat el.

Serviciul de presă al Căilor Ferate Crimeea (KJD) a raportat detaliile aprinderii cisternei cu combustibil în coada unui tren de marfă pe podul Crimeei.
„La ora 06:05, echipamentul arăta o angajare falsă pe șinele de cale ferată de pe porțiunea de cale ferată a trecerii de transport prin strîmtoarea Kerci. S-a produs incendierea unei cisterne cu combustibil de la coada trenului de marfă”, a notat organizația.

KJD a adăugat că locomotiva cu o parte din vagoane a fost dusă la stația Kerci, lucrările de urgență sînt în desfășurare, fiind stabilite cauzele accidentului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий